Mayıs 21, 2024
İstanbul,Türkiye
Nasıl yapılır?

Discord hesap silme nasıl yapılır? [2023 Güncel]

Discord son zamanlarda özellikle Twitch yayıncılarının kullanması ile birlikte popüleritesi oldukça artmış bir uygulama. Çeşitli sohbet odalarına katılıp farklı insanlarla oyun oynayabilir, canlı yayın izleyebilir veya sohbet edebilirsiniz. Bu rehberimizde sizle için Discord hesap silme nasıl yapılır? Discord hesap kapatma ? gibi soruları adım adım cevapladık. İşte adım adım Discord hesap silme nasıl yapılır 2023 güncel!

Adım adım Discord hesap silme 2023 güncel rehberi

Öncelikle Discord’da hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce sizi 2 seçenek karşılıyor. İlki hesabınızı devre dışı bırakmak ikincisi ise tamamen silmek. Peki hesabınızı devre dışı bırakmak ile tamamen silmek arasındaki fark ne?

Discord Devre Dışı Bırakılan Hesap nedir?

  • Hesap, geri döndüğün zaman için bekletilir
  • Geçicidir
  • Bildirim almayacaksın ancak arkadaşlık istekleri geri gelene dek saklanacak

Discord Silinen Hesap nedir?

  • Hesap kalıcı olarak silinir
  • Geri döndürülemez
  • Bildirimler ve arkadaşlık istekleri alınmaz
  • Silindiğinde, her şey kaybolacak ve anonimleştirilecektir

Discord hesabını devre dışı bırakmak ve silmek arasındaki fark nedir?

  1. Hesabınızın devre dışı bırakmanız demek hesabınıza tekrardan erişebileceğiniz anlamına gelir.
  2. Bir hesabı devre dışı bıraktığınızda artık o hesapla ilgili bildirimleri almayacaksınız. Fakat hesabınıza gelen arkadaşlık istekleri vb. kayıtlı kalacak ve siz hesabınızı tekrar aktif ettiğinizde o istekleri görebileceksiniz.
  3. Ancak hesabınızı silmeyi seçerseniz hesabınız kalıcı olarak silinecek ve bir daha aktif edilmeyecektir.

Unutmayın! 2 yıl ve daha uzun süre aktif olmayan, devre dışı bırakılmış hesaplar Discord tarafından otomatik olarak silinebilir.

Discord hesap silme veya devre dışı bırakma adımları

Masaüstü uygulaması veya tarayıcı için bu adımları izleyin:

1- Kullanıcı adınızın yanındaki dişli çarka basarak “kullanıcı ayarları” sekmesine gidin

2- Bu adımda “hesabım” sekmesine tıklayın.

3- Hesabım sekmesinin en altında “Hesabı Devre Dışı Bırak” ve “Hesabı Sil” seçeneklerinden yapmak istediğinize tıklayın.

Mobil için bu adımları izleyin:

1- Uygulamayı açın.

2- Gelen ekranı sağa kaydırın.

3- Sağa kaydırdıktan sonra sağ alt köşedeki kullanıcı profil fotoğrafına/avatarına dokunun.

4- Kullanıcı profil fotoğrafına/avatarına dokunduğunuzda kullanıcı ayarlarına gideceksiniz. Ardından buradan “hesap” seçeneğine dokunun.

5- Hesap sekmesi geldiğinde Hesabı Devre Dışı Bırak‘a basın ve işlemi tamamlamak için yönergeleri izleyin.

Leave feedback about this

  • Rating