Nisan 19, 2024
İstanbul,Türkiye
Yaşam tarzı

2023 detaylı kına malzemeleri listesi ve fiyatları! Kına için ne gerekli? Kına için alınacaklar

Evlilik öncesi süreçte gerçekleştirilen en keyifli ve eğlenceli ve unutulmaz anlardan biri kına geceleridir. Gelin adaylarının olmazsa olmaz kına gecesi için gerekli olan kına malzemeleri listesini hazırladık. Genç kızların en çok merak ettiği ve kafasının karıştığı kına malzemeleri nelerdir? İşte 2023 detaylı kına malzemeleri listesi ve kına gecesi hakkında tüm merak edilenler:

Kına gecesi, geleneksel olarak düğünden bir gün önce kız evinde ya da salonda yapılır. Davetliler için oldukça eğlenceli oldukça eğlenceli olan kına gecesi kızın ailesi için duygusal geçen bir gecedir. Yüzyıllardır geleneklerimizde yerini koruyan ve günümüze kadar yapılan kına merasimleri kızın düğünden önce eline kına yakılmasıyla tamamlanan bir organizasyondur. Yöreden yöreye farklılık gösterse de genellikle geleneksel kına geceleri hazırlıkları hemen hemen birbirine yakındır. Kına gecesi malzemeleri başta kına olmak üzere çok sayıda malzemenin ufak dokunuşlarla dikkat çekici hale getirilmesiyle eğlenceli hale gelmektedir. Kına gecesi boyunca kullanılan her malzeme özenle seçilmelidir. Her türlü detayın düşünüldüğü kına gecesi malzemesi modelleri ile unutulmaz kına geceleri organize edilebilmektedir. İşte 2023 yaz sezonunda öne çıkan kına malzemeleri ve fiyatları sizlerle:

2022 kına malzemeleri listesi

2023 KINA MALZEMELERİ LİSTESİ VE FİYATLARI 

Evde kına gecesi fikirleri ile dilediğiniz gibi süsleyebildiğiniz evinize tüm arkadaşlarınızı davet edebilir, unutulmaz bir kına gecesi yapabilirsiniz. Sevdiklerinizin yardımıyla da tüm detayları mükemmel bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

kına malzemeleri neler

Kına gecesi için hazırlıklara başlamadan önce kınada lazım olacak özel gün aksesuarlarını Eminönü gibi toptan uygun fiyatlı alışveriş mağazalarından temin edebilirsiniz.

kına malzemeleri listesi ve fiyatları

KINA MALZEMELERİ LİSTESİ VE 2023 FİYATLARI
Ürün                  Ortalama Fiyat (TL)
Kına mumları (12 adet) 80
Nedime tacı (10 adet) 140
Kına testisi 120
Kına tefi(10 adet) 150
Hediyelik kına (yaklaşık 100 adet) 300
Kına duvağı 200
Kına kesesi (100 adet)  150
Kına kemeri 150
Kına yelpazesi 100
Kına tepsisi ve kına sepeti, 400
Kına tacı 150
Kına gecesi hediyelikleri (100 adet) 600
Kına elbisesi bindallı ve Kaftan 6000
Kuruyemiş kesesi (100 adet) 800
Toplam 9340

Leave feedback about this

  • Rating